Contact

+31(0)570 870049 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).
info@fitnesshoelahoep.com
+31 (0)6 57337131

Op onze website vind je reeds informatie over de volgende onderwerpen:

Wij bezorgen onze producten kosteloos thuis. Afhalen is mogelijk op afspraak. Houd er wel rekening mee dat wij niet alle modellen op ons bezoekadres in Deventer op voorraad hebben.

Op ons adres in Deventer hebben wij altijd wel een aantal artikelen liggen die retour gekomen zijn. Deze kunnen vaak niet opnieuw verstuurd worden omdat bijvoorbeeld de doos beschadigd is of mensen adresstickers op de doos geplakt hebben. Deze kunnen met 30% korting op de webshopprijs in Deventer afgehaald worden. Neem contact op met onze klantenservice om te vragen naar de mogelijkheden.

Ons bezoekadres:
Arendshorst 48
7414HP Deventer

Voor retouradressen zie onze pagina over ruilen en retourneren. Kamer van Koophandel nummer: 08130615
BTW-nummer: NL001899233B25

IBAN: NL 46 INGB 0005 2272 01 (t.n.v. Tabelle in Deventer (Nederland))
BIC: INGBNL2A
Indien je hebt gekozen voor achteraf betalen via Billink ontvang je een factuur van Billink. Graag deze factuur aan Billink voldoen en niet het factuurbedrag rechtstreeks aan ons overmaken.

video thumbnail
wacht animatie
Op 7 en 14 februari 2016 was fitnesshoelahoep.com te zien in De Beste Deal van Nederland op SBS6.
9.5
6499 beoordelingen
Kiyoh
"Tevreden over artikel en snelle levering en geweldig dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen."
,
"Nog niet veel gebruikt( lukt nog niet), maar hoelahoep ziet er goed uit. In enkele dagen geleverd. Geen klachten."
,
"Een hoepel is toch maar een hoepel? Totdat je nazoekwerk gaat doen en er als leek niet meer aan uitkomt. Dankzij de keuzehulp viel mijn oog op de Rainbow Adjust Me. De volgende dag had ik mijn nieuwe ‘partner in crime’ al in huis. Speelsheid, positiviteit en vrolijkheid verpakt in een doos. Het in elkaar zetten verliep heel eenvoudig. De hoepel is solide en vervormt niet. Ik schrok wel even van het gewicht. Hoe moet ik dat rondgedraaid krijgen en hoog kunnen houden? Dat blijkt wonder boven wonder goed mee te vallen. Het advies is om te starten met 1 minuut. In je enthousiasme denk je hier niet meer aan. Binnen enkele uren en zeker de volgende dag zul je, je berouwen. De snelle levering, goede verpakking en een topproduct maken het review waardig. Laat het kind in je los met deze unieke vorm van fitness en body sculpture. Het vraagt langzaam opbouwen en veel oefenen…. Ik ben fan!"
,
"Mooie en ook stevige hoepel. Design is top. Leukste manier om fit te blijven."
,
"Ik heb nog nooit zo een snelle levering gehad. Ik bestelde op zondag en had maandag mijn hoelahoep keurig verpakt binnen. Goed product ideaal te instaleren voor ook niet de handy vrouw. Beschrijving erbij . Dank jullie wel bedrijf is zeker aan te raden."
,